"DE STADBROEKERMOLEN"
Culinair Zalencentrum
Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG  Sittard

Tel. (046) 420 08 81
info@stadbroekermolen.nl

www.stadbroekermolen.nl

 

Beleef,
   proef
      & geniet

Zakelijk / Vergaderlocatie

Vergaderingen

Vanwege de goede bereikbaarheid en de rustige ligging, is de Stadbroekermolen te Sittard de ideale locatie voor zakelijke vergaderingen in de regio Midden Limburg. Laat u inspireren en motiveren door de omgeving.

  • 2 Plenaire vergaderruimtes tot 80 personen
  • 3 Ruimtes voor plenair gebruik of subruimte
  • Eigen moderne audiovisuele middelen
  • Ruime gratis parkeervoorziening
  • Gratis gebruik van draadloos internet

Voor of na uw vergadering kunt u een frisse neus halen in en om de Stadbroekermolen, door een al dan niet georganiseerde wandeling, met aansluitend een lunch of diner.

Presentaties & Bedrijfsfeesten

Naast de vergaderruimtes beschikt de Stadbroekermolen over 2 grote multifunctionele zalen (140m² en 120m², hoogte > 4m) die uitermate geschikt zijn voor productpresentaties, seminars, jubilea, recepties en personeelsf/bedrijfsfeesten. De totale locatie is geschikt voor groepen tot 650 personen. Aangrenzend aan het pand beschikken we over een groot terrein voor het houden van “outdoor” activiteiten.

Teambuilding

Wilt u uw team niet alleen maar laten vergaderen, maar ook eens op een andere manier met elkaar laten kennismaken, dan bieden wij een scala aan doe- activiteiten met een teambuildingsthema. U kunt denken aan bedrijfsspelen die speciaal ontwikkeld zijn om bepaalde vaardigheden te stimuleren of bijvoorbeeld aan een creatieve workshop. Ook heerlijke wandelroutes kunnen voor u uitgestippeld worden.

Kortom, bij De Stadbroekermolen kunt u van uw meeting iets speciaals maken. Maar 'gewoon vergaderen', aangenaam afgewisseld met heerlijkheden uit onze keuken, kan natuurlijk ook!

Download de infomap zakelijke bijeenkomsten

Voor het openen van de infomap zakelijke bijeenkomsten heeft u Adobe Reader nodig welke u gratis kunt downloaden.