top of page

PARTICULIER EVENT

Naast trouwen en vergaderen is er bij de Stadbroekermolen nog veel meer mogelijk.

FEESTEN

Waar het gaat om een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, uitvaart/koffietafel, receptie, jubileum of barbecue, staat bij de Stadbroekermolen Sittard, Limburg, gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij willen dat u zich thuis voelt tijdens uw feest of bijeenkomst.

Door onze flexibiliteit in zalen kunnen we voor iedere bijeenkomst een passende zaal en mogelijkheden aanbieden. Onze ruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen tot grote gezelschappen van 650 personen, verspreid over meerdere zalen.

Wilt u het nog groter? Ons evenemententerrein ter grootte van een voetbalveld biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Zelfs het plaatsen van een grote circustent of een originele Beierse biertent behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen uw feest met aandacht voor het kleinste detail. Onze buffetten uit eigen keuken worden met de grootste zorg bereid. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over veel ervaring. De zaal wordt ingericht volgens uw wensen en wij kunnen u helpen met het adviseren en uitzoeken van passend entertainment en muziek. Wij beschikken zelf over diverse audio-visuele middelen of kunnen deze voor u inhuren.

 

BABYBORREL

De geboorte van jullie kleine wondertje is natuurlijk een grote gebeurtenis en dat moet gevierd worden. Nodig al uw vrienden en familie uit bij ons op locatie, geniet van de Limburgse vlaaien, cupcakes, beschuit met muisjes of lekkernijen aan luxe hapjes.

 

Wij maken er een onvergetelijk moment van geheel verzorgd zodat alle aandacht naar de kleine kan gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om Uw wensen bespreekbaar te maken.

COMMUNIES

Vier de communie samen met familie en vrienden bij de Stadbroekermolen een bijzondere feestlocatie.

 

Wij beschikken over zalen met aangrenzende terrassen en speelweide waar de kinderen naar harte lust kunnen spelen.

Wij staan graag tot uw beschikking, vanaf planning tot uitvoering.


De dag kan ingevuld worden geheel naar eigen wensen, voor entertainment kan in overleg worden gezorgd.


Wij zorgen ervoor dat deze dag voor de communicant een bijzondere dag wordt.

UITVAART

De Stadbroekermolen gelegen in het Limburgs groen is een bijzondere locatie om passend afscheid te nemen van uw overleden dierbaren.


De sfeervolle zalen met de intieme ambiance zijn uitermate geschikt voor een eigentijdse en persoonlijke uitvaart.


Het omringende landgoed met zijn prachtige tuin of boomgaard behoort bij mooi weer ook tot de mogelijkheid voor uw uitvaart.

KOFFIETAFEL

Ook voor Uw koffietafel zijn er verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij een standaard en een luxe koffietafel arrangement.

 

Tevens zijn er verschillende mogelijkheden zoals een afscheidsborrel met luxe hapjes of een heerlijk (familie)diner.


Graag ondersteunen en inspireren wij u graag met uw persoonlijke wensen.

bottom of page