top of page

FEEST . RECEPTIE

Waar het gaat om een verjaardagsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, uitvaart/koffietafel, receptie, jubileum of barbecue, staat bij de Stadbroekermolen Sittard, Limburg, gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij willen dat u zich thuis voelt tijdens uw feest of bijeenkomst.

Door onze flexibiliteit in zalen kunnen we voor iedere bijeenkomst een passende zaal en mogelijkheden aanbieden. Onze ruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen tot grote gezelschappen van 650 personen, verspreid over meerdere zalen.

Wilt u het nog groter? Ons evenemententerrein ter grootte van een voetbalveld biedt tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Zelfs het plaatsen van een grote circustent of een originele Beierse biertent behoort tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen uw feest met aandacht voor het kleinste detail. Onze buffetten uit eigen keuken worden met de grootste zorg bereid. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en beschikken over veel ervaring. De zaal wordt ingericht volgens uw wensen en wij kunnen u helpen met het adviseren en uitzoeken van passend entertainment en muziek. Wij beschikken zelf over diverse audio-visuele middelen of kunnen deze voor u inhuren.


bottom of page