"DE STADBROEKERMOLEN"
Culinair Zalencentrum
Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG  Sittard

Tel. (046) 420 08 81
info@stadbroekermolen.nl

www.stadbroekermolen.nl

 

Beleef,
   proef
      & geniet

Gastenboek

Hieronder vindt u reacties van onze gasten.
U kunt ook uw reactie in het formulier hieronder invullen.

Reactie door Eveline & Jiri Acampo

Huwelijksfeest Stadbroekermolen, Sittard, Limburg - Eveline & Jiri Acampo

Wij hebben het middag- en avondgedeelte bij de Stadbroekermolen doorgebracht. Wij hebben echt een onvergetelijke dag gehad. Van de 1e ontmoeting met Leon Savelkoul tot aan de afhandeling kunnen wij alleen maar vol lof zijn over de Stadbroekermoeln. Het feest, de begeleiding, het personeel, het eten, alles was perfect geregeld! Wij hebben alleen maar kunnen genieten van onze trouwdag, doordat alles zo goed was geregeld. Nogmaals onze complimenten en ga zo door in de toekomst.

Eveline & Jiri Acampo

Reactie door Netty Gorissen

Bijeenkomst Stadbroekermolen Sittard, Limburg - OR Gemeente Sittard-Geleen en OR Secretariaat

De locatie Stadbroekermolen is prima en de faciliteiten zijn goed, o.a. apparatuur werkte prima. De catering en de bediening werden als goed ervaren. Het contact en de afhandeling van de offertes is professioneel. Kortom alles bijelkaar een 8.

Netty Gorissen
OR-secretariaat Gemeente Sittard-Geleen

Reactie door Peter en Yvonne De Wildt

Feestavond Stadbroekermolen, Sittard, Limburg

Bij dezen wil ik het bedrijf Sasvelkoul en de medewerkers van harte bedanken voor de geslaagde feestavond van 23 juni jl. Wij hebben van onze gasten alleen maar complimenten ontvangen.

Ook wij zijn zeer tevreden over het eten, de bediening en over het feit dat alles vlekkeloos is verlopen.

Peter en Yvonne De Wildt.

Reactie door AJ N.

50 Jarig Huwelijksfeest - Stadbroekermolen Sittard, Limburg

Het hele plaatje bij de Stadbroekermolen klopt! Het begint al bij de eerste kennismaking. Zeer vriendelijke en enthousiaste opvangst door Leon Savelkoul. Een prettig gesprek waarin we snel alle relevante informatie ontvingen. Geheel volgens afspraak en op tijd een duidelijke en complete offerte ontvangen. Ook daarna blijkt nog alles mogelijk, veranderingen, aanpassingen geen probleem. Alles wordt keurig afgehandeld en verwerkt.

Het feest was een succes. Hele mooie locatie! Dit bleek ook uit de vele enthousiaste reacties van onze gasten. Goed buffet en vriendelijke efficiente bediening. Gewoon een prachtige avond.

Savelkoul Team / Stadbroekermolen Team .. bedankt!

Succes verder, groet

AJ N.

Reactie door Danny en Melona Gerards

Huwelijksfeest, Stadbroekermolen Sittard, Limburg

Als je op zoek bent naar een mooie, gezellig, goed verzorgde locatie voor je huwelijksfeest is de Stadbroekermolen in Sittard zeker een aanrader wat ons betreft.

Zelf waren we meteen verkocht toen we de eerste keer gingen kijken op de locatie. De Graanzaal (waar wij ons huwelijksfeest hadden) is echt een mooie zaal met een gezellige uitstraling en met een grote speelweide voor de kids (dit werd zeer zeker gewaardeerd door de "kleinere"gasten op ons feest!). Ze hebben naar hartelust kunnen ravotten in de grote weide en op de speeltoestellen.

Wij hadden ook nog eens het geluk dat het heerlijk weer was op onze trouwdag, dus onze gasten konden ook nog lekker buiten op het terras zitten. Het eten en drinken was echt super en heel erg goed verzorgd!! (over de broodmaaltijd 's middags en het buffet 's avonds hebben we dan ook veel complimenten gekregen en deze willen we dan ook graag aan jullie doorgeven).

De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam en de bediening was zeer goed!! (En niet alleen tijdens ons feest, maar ook op de dag ervoor met versieren en de dag erna tijdens het opruimen).

Het was voor ons echt een onvergelijke dag / avond!!! Team Savelkoul Catering, Meetings & Events .. heel erg bedankt.

Danny en Melona Gerards.

Reactie door Karin en Jacques Martens

Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Onze huwelijksdag vond plaats in het Pinksterweekend en die zaterdag was het prachtig weer. De al zo geweldige locatie Stadbroekermolen, Sittard, Limburg was daardoor nog mooier en romantischer. Een perfecte locatie voor een huwelijksfeest! Jullie team heeft er mede voor gezorgd dat het voor ons een onvergetelijke dag werd. Onze gasten konden op het terras genieten van champagne en heerlijke hapjes. Het buffet La Dolce Vita is een echte aanrader en hierop kregen wij van alle gasten veel complimenten. De Molenzaal is uitermate gezellig voor een groep van pakweg 140 mensen. En de bediening was de gehele dag super. Niets was te veel en bijna alles kon geregeld worden. Kortom, Leon en alle medewerkers van die dag .... bedankt en alle lof voor jullie aanpak en ondernemerschap.

Karin en Jacques Martens

Reactie door Annemiek Tummers

Naar aanleiding van een eerdere rondleiding die wij in de Stadbroekermolen mochten hebben is uw locatie onder onze aandacht gebracht. Indruk was: erg leuke locatie en eindelijk eens iets in de regio Sittard.

Bij de organisatie van onze MOTION dag is dan ook de sterke voorkeur uitgesproken voor locatie de Stadbroekermolen. De locatie is mooi, in de buurt en de verzorging meer dan goed, zowel qua personeel als qua catering.

Enige minpuntje is dat het niet heel handig is dat er ter plekke geen betalingsmogelijkheid is, misschien een tip voor de toekomst!

DSM Innovation Center Urmond

Annemiek Tummers, Management Assistant

Reactie door Iris Thuwis

Wij hebben een aantal dagsessies in de Stadbroekermolen doorgebracht. De prachtige locatie en omgeving bood de ideale sfeer voor onze meetings.

De verzorging was volledig naar wens en mijn dank gaat vooral uit naar Sandra en naar het vriendelijke personeel. Onze wensen werden telkens met volledige medewerking en flexibiliteit vervuld. Ook de catering was bijzonder goed verzorgd; van energieke chocolaatjes bij de koffie/thee en fris handfruit tijdens de meeting, naar heerlijke soep en broodjes tijdens de lunch, met als afsluiter een stijl- en smaakvol diner.

Kortom, een locatie die qua ligging en verzorging bovenaan in ons lijstje staat.

DSM Sittard

Iris Thuwis, Marketing Coordinator.

Reactie door Wim Houben

Team Savelkoul,

Het feest dat wij in de Stadbroekermolen hebben gehouden heeft al onze hooggespannen verwachtingen waargemaakt. Door de goede en uiterst vriendelijke bediening, het smaakvolle buffet en last but not least de seervolle ambiance is het een supergezellig feest geworden, waarvoor onze dank.

Wim Houben.

Reactie door Bruidspaar

Team Savelkoul,

Wij hebben een fantastische Trouwdag gehad bij de Stadbroekermolen in Sittard. Het eten was heerlijk. Het feest en de bediening was Top.

Een zeer trevreden Bruidspaar.