top of page
22.jpg

ZAKELIJKE EVENTS

VERGADEREN​

 

Vanwege de goede bereikbaarheid en de rustige ligging, is de Stadbroekermolen te Sittard de ideale locatie voor zakelijke vergaderingen in de regio Midden Limburg. Laat u inspireren en motiveren door de omgeving.

  • 2 Plenaire vergaderruimtes tot 80 personen

  • 3 Ruimtes voor plenair gebruik of subruimte

  • Eigen moderne audiovisuele middelen

  • Ruime gratis parkeervoorziening

  • Gratis gebruik van draadloos internet

Voor of na uw vergadering kunt u een frisse neus halen in en om de Stadbroekermolen, door een al dan niet georganiseerde wandeling, met aansluitend een lunch of diner.

PRESENTATIES & BEDRIJFSFEESTEN

Naast de vergaderruimtes beschikt de Stadbroekermolen over 2 grote multifunctionele zalen (140m² en 120m², hoogte > 4m) die uitermate geschikt zijn voor productpresentaties, seminars, jubilea, recepties en personeelsf/bedrijfsfeesten. De totale locatie is geschikt voor groepen tot 650 personen. Aangrenzend aan het pand beschikken we over een groot terrein voor het houden van “outdoor” activiteiten.

TEAMBUILDING

Wilt u uw team niet alleen maar laten vergaderen, maar ook eens op een andere manier met elkaar laten kennismaken, dan bieden wij een scala aan doe- activiteiten met een teambuildingsthema. U kunt denken aan bedrijfsspelen die speciaal ontwikkeld zijn om bepaalde vaardigheden te stimuleren of bijvoorbeeld aan een creatieve workshop. Ook heerlijke wandelroutes kunnen voor u uitgestippeld worden.

Kortom, bij De Stadbroekermolen kunt u van uw meeting iets speciaals maken. Maar 'gewoon vergaderen', aangenaam afgewisseld met heerlijkheden uit onze keuken, kan natuurlijk ook!


INFORMATIE-AANVRAAG

Bedankt voor de inzending!

bottom of page