top of page

SAVELKOUL CATERING


Ons keuken- en bedieningsteam bestaat uit vakkundige professionals. Een mix van jarenlange ervaring, jong enthousiasme, veel creativiteit en vooral passie stelt ons in staat om vanuit de keuken van de Stadbroekermolen ook bij u thuis, op de zaak of in een andere luxe ambiance uw feest te verzorgen.

Een goede invulling van uw wensen staat bij ons voorop. Heeft u een feest, receptie of een barbecue avond, wij kunnen er voor zorgen dat u en uw gasten genieten van een heerlijke culinaire invulling.

Alles vers uit eigen keuken!

We zijn specialist in het bereiden van heerlijke koude en warme buffetten, Italiaanse buffetten, drie-landen buffetten, dessert, luxe hapjes, barbecue, high tea, en diners.
Daarbij gebruiken wij zoveel mogelijk producten uit onze regio, met als speciale vermelding dat al ons vlees uit onze ambachtelijke slagerij Savelkoul te Echt komt.

Naast de genoemde standaard buffetten zijn er tal van variaties mogelijk.
Achter in deze lijst treft u een grote keuze aan van gerechten en hapjes waarmee u aan de samenstelling een eigen invulling kunt geven.
Zijn er vegetariërs onder uw gasten, mensen met een specifiek dieet, laat het ons weten en wij zoeken samen met u naar een goed alternatief.

Naast deze buffetten, hapjes en diners kunnen wij ook zorgen voor de verdere invulling van uw bijeenkomst, feest of receptie. Savelkoul beschikt over een groot aanbod van porselein, bestek, stoelen, tafels, (drank)buffetten, tenten en elementen voor de inrichting. Wilt u zelf optimaal genieten dan kunnen wij eventueel zorgen voor bediening en bijkomende werkzaamheden.

Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Indien van toepassing worden eventuele bezorgkosten, bediening en op- en afbouwkosten additioneel berekend. Vraag in dat geval voor een offerte op maat voor u gemaakt.

Voor buffetten / diners verwijzen wij graag naar de onderstaande website.

Met vriendelijke groet,

Léon Savelkoul                            Ron Savelkoul

bottom of page