"DE STADBROEKERMOLEN"
Culinair Zalencentrum
Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG  Sittard

Tel. (046) 420 08 81
info@stadbroekermolen.nl

www.stadbroekermolen.nl

 

Beleef,
   proef
      & geniet

Gastenboek

Hieronder vindt u reacties van onze gasten.
U kunt ook uw reactie in het formulier hieronder invullen.

Reactie door Nadia Zegers

Hoi Leon,

Het was een hele constructieve bijeenkomst gisteren in de prachtige ambiance van jullie accommodatie. Het personeel was heel vriendelijk en attent en behulpzaam ter plekke bij onverwachte vragen. Het telefonisch contact op voorhand was telkens erg prettig en ruim meedenkend. Over de catering heb ik niks anders te melden dat dit uitstekend was! Ook de zoete hapjes in de pauze ;-)

Namens DSM Assist, Nadia Zegers

Reactie door Patrick en Janine Heussen

Beste Leon en Ron

Hierbij onze reactie over onze beleving van ons huwelijksfeest op de Stadbroekermolen:

Dankzij de Stadbroekermolen hebben wij een geweldige bruiloft gehad. Ook onze gasten waren onder de indruk van de Stadbroekermolen en de fijne sfeer ervan.
Zowel de huwelijksplechtigheid als het feest zelf was goed georganiseerd in een ontspannen sfeer. Het personeel dacht met ons mee en was zeer beleefd en professioneel.
Het eten was ontzettend goed en iedereen heeft ervan genoten.
We zouden het zo weer doen en iedereen aanraden om je huwelijk op de Stadbroekermolen te vieren. Wij hebben werkelijk geen enkel punt van verbetering kunnen bedenken. Dat wensen wij iedereen toe op deze speciale dag!

U mag het indien gewenst met naam en woonplaats in het gastenboek vermelden. Het mag duidelijk zijn dat wij ontzettend tevreden waren.

Met vriendelijke groet,

Patrick en Janine Heussen

Reactie door Andre en Fienie Geisen-Theunissen

We hebben, zelf, en van al onze gasten, alleen maar positieve reacties gekregen. Bij deze willen we die dan ook graag aan u doorgeven. Compliment voor uw personeel en de bediening, voor de aankleding en de gemoedelijke sfeer.
Voor ons was het top en onvergetelijk,bedankt en hopelijk tot weerziens.
Andre en Fienie Geisen-Theunissen.

Reactie door Sandra en Mark

Hallo Leon en Ron,
Excuus voor onze late reactie.
Wij hebben een erg bijzondere en zorgeloze dag gehad op 9 juli en de -wellicht vooraf ambitieuze- verwachting dat ons trouwfeest voor zowel kinderen als volwassenen erg leuk zou zijn is helemaal uitgekomen en zelfs overtroffen. We hebben opvallend weinig contact gehad. 1 afspraak om de ruimte te bekijken en onze wensen door te nemen en het vervolg via een paar e-mails. Eten en service was perfect en zowel wij als onze gasten hebben een ontzettend leuke avond gehad!!! Wij raden De Stadbroekermolen zeker aan vanwege fantastische service vooraf en tijdens het feest, erg mooie locatie en veel mogelijkheden voor kinderen.

Met vriendelijke groet,

Sandra en Mark

Reactie door familie Frantzen

Geachte Heren Leon en Ron Savelkoul,

De viering van de 80ste verjaardag van mijn echtgenote in de Stadbroekermolen is zeer geslaagd. De kinderen en kleinkinderen hebben er met hun voordrachten een onvergetelijke dag van gemaakt.Het buffet en de verzorging waren zeer goed.

Met hartelijke groeten, familie Frantzen

Reactie door R.L.M.A. Prevoo

Wij waren onder de indruk van de gastvrijheid en de service. De ambiance was zeer in overeenstemming met het doel van onze bijeenkomst. Voorts was het niveau van het eten zeer goed.

R.L.M.A. Prevoo,
dermatoloog/voorzitter Vereniging Medische Staf OMC

Reactie door Familie Minkenberg

Aan het team van de Stadbroekermolen,

Wij hebben 18 juni mogen genieten van een heel mooi feest. Dit ook mede dankzij de mooie locatie en goede verzorging op de Stadbroekermolen.
Van jong tot oud, iedereen heeft goed feest gevierd met lekkere hapjes en drankjes in een gezellige sfeer. Wij hebben van verschillende mensen gehoord dat ze de plek zeer sfeervol vonden.
We hadden even problemen met de muziekinstallatie, maar dat kon gelukkig door een van onze gasten verholpen worden. Zo konden toch ook de beentjes van de vloer.

Vriendelijke groet,

Familie Minkenberg

Reactie door Marga Ijzermans

Geacht team,

Op 9 juli jl heb ik mijn verjaardagsfeest en mijn 25-jarig onderwijsjubileum bij jullie gevierd. De locatie is prachtig, de zaal was bij aankomst feestelijk en sfeervol ingericht, de bediening gedurende de gehele avond top en over het Italiaans hapjesbuffet heb ik niets dan positieve reacties ontvangen. Mede dankzij jullie inspanningen kijken mijn gasten en ik terug op een zeer geslaagde avond. Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Marga Ijzermans

Reactie door Leon en Hilda Philippen

Wij hebben ons feest samen 100 jaar in deze bijzondere locatie gevierd met in totaal 80 personen en zijn zeer verrast van de kwaliteit van zowel het eten als het personeel.
Een fantastische ervaring en voor ons zeker voor herhaling vatbaar , alleen zal het dan samen 120 jaar worden dus tot over 10 jaar.

Nogmaals bedankt Leon en Hilda Philippen

Reactie door Anoniem

Geachte heren Savelkoul,

Bijeenkomst bij jullie was goed verzorgd in een sfeervolle ambiance met behulpzaam en zeer vriendelijk personeel.
Enig minpuntje was dat de microfoon niet functioneerde. Omdat ik zelf op basis van de grootte van de zaal de inschatting had gemaakt dat deze ook niet nodig was, is daar verder ook niet meer naar gekeken.