"DE STADBROEKERMOLEN"
Culinair Zalencentrum
Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG  Sittard

Tel. (046) 420 08 81
info@stadbroekermolen.nl

www.stadbroekermolen.nl

 

Beleef,
   proef
      & geniet

Gastenboek

Hieronder vindt u reacties van onze gasten.
U kunt ook uw reactie in het formulier hieronder invullen.

Reactie door Riny Severins

De Stadbroekermolen is een prima locatie om met een grote groep te vergaderen en te dineren.

De aanpak is professioneel met vriendelijk personeel dat in staat is om mee te denken om alles vlotjes te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Riny Severins
Office Manager

Reactie door Vivian Kroes

Dit jaar hebben wij het sinterklaasfeest van ons kantoor gehouden bij de Stadbroekermolen. Evenals het vorig jaar was het weer een groot succes. Alles was van tevoren netjes klaargezet ; van de sinterklaasstoel tot en met het snoepgoed voor de kinderen en de hapjes voor de volwassenen. Precies zoals afgesproken. Ook was de zaal feestelijk en sfeervol aangekleed. Zowel ouders, kinderen en collega's kijken met plezier terug op deze gezellige middag. Hartelijk dank hiervoor!

Namens Baat accountants en fiscalisten,

Vivian Kroes

Reactie door Wendy Maassen

Goedemiddag,

Het feest was geweldig. De organisatie was prima, het eten was zalig en overvloedig. Fijn was dat we het restant mee naar huis kregen zodat we er de volgende dag nog van konden genieten en lekker konden nakletsen over het feest. De aankleding van de zaal was sfeervol. Wij kijken terug op een prachtige avond.

De ober heeft het geweldig gedaan. Hij hield goed bij wanneer een glas leeg was, niets was hem te veel. Zelfs toen de voltallige fanfare binnenkwam had hij al voorgezorgd zodat ook hun in een record tempo van een drankje waren voorzien. Ik zal de Stadbroekermolen beslist aanraden bij collega's en vrienden.

Op naar het volgende feest......

Groetjes van Wendy Maassen

Reactie door N. en H. M. – A.K.

Geachte heren Savelkoul,

Graag geven wij een reactie op het feest dat wij in uw Stadbroekermolen vierden.

Over de bejegening, locatie en catering kunnen we het volgende zeggen:

Bejegening: het vooraf bespreken, meedenken en duidelijkheid in afspraken met voor ons de heer Leon Savelkoul was zowel prettig als professioneel. De wensen van de gast werden gerespecteerd; daar waar er mogelijk alternatieven waren werden die aangedragen, maar de vrijheid van de beslissing lag bij de gast. De toelichting bij de keuze van een groot aanbod in de catering was helder; men wist waar men over sprak. Het meedenken t.a.v. de aanwezige kinderen, de inrichting van de binnen- en buitenruimtes en de bloemenarrangementen konden we zeer waarderen. Ook het personeel dat bediende was attent en zeer behulpzaam.

Locatie: de Stadbroekermolen bood voor ons de mogelijkheid tot een combinatie van diverse elkaar opvolgende activiteiten. Het aangedragen aanbod om met een kleiner gezelschap nog wat na te blijven in het apart staande (woon)huis was een mooie optie. Aangezien het weer bijzonder fraai was voor 1 oktober verkozen we het terras en ook dat was geen probleem. Een prettige grote parkeerplaats op het eigen terrein van de molen was een welkome “bijkomstigheid” aangezien een heel aantal gasten van verder weg moest komen. Overigens is de Stadbroekermolen fraai gerestaureerd; biedt veel mogelijkheden naast feestelijke, ligt centraal en toch “rustig in het groen”, is goed bereikbaar en het is echt iets anders dan de geijkte locaties.

Catering: met zorg bereid en verzorgd opgediend. Aan de gasten was te merken dat er met smaak van gegeten, gehapt en gedronken werd. Dat hoorden we overigens vaak terug. De zakelijke afhandeling van het feest verliep zeer correct: u hebt gedaan wat u beloofde. Voor ons en de gasten dus zeer plezierig om op terug te kijken.

We wensen u veel succes met uw bedrijf en uw aanpak ervan.

Met vriendelijke groet,

N. en H. M. – A.K.

Reactie door Susan Smeets

Beste heren Savelkoul,

Ik was, net als de vorige keer, zeer tevreden over jullie dienstverlening: vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, sfeervolle aankleding van de locatie, vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Ook over de communicatie tijdens de voorbereidingen was ik erg te spreken: snelle reactie en klantvriendelijk.

Ga vooral zo door!

Met vriendelijke groet, Susan Smeets, Trevianum.

Reactie door Wim en Margriet Penners

Hoi Leon en Ron,

Wij hebben in de Stadbroekermolen ons feest gevierd.
We zijn beide 50 jaar geworden en ook nog 25 jaar getrouwd.
Voor zo'n feest wilden we natuurlijk een top-locatie en dan kom je vanzelf bij jullie terecht. Alles is die avond prima verlopen, het eten was geweldig en ook de bediening stond de hele avond voor ons klaar.
Hiervoor willen wij jullie en het hele team bedanken, wij zullen jullie aan iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Wim en Margriet Penners

Reactie door Allan en Kelly

Hallo Leon en de rest van het team van de Stadbroekermolen,

We willen jullie nog bedanken voor het geweldige feest dat onze bruiloft is geworden. De locatie, het eten en vooral de bediening waren super, zowel tijdens het middagprogramma en 's avonds tijdens het feest. Het was precies zoals we ons feest hadden voorgesteld. Ook hebben we van heel veel van onze gasten positieve reacties over de locatie en het eten gekregen. Complimenten hiervoor. Bedankt voor alles en als we het 'gouden huwelijk' halen, weten we jullie te vinden. Groeten van Allan en Kelly.

Reactie door Anoniem

Veel gasten deelden onze mening over de super mooie en gezellige locatie van de Stadbroekermolen.
Onze gasten voelden zich welkom door de ontvangst met het glas Limburgse champagne. Het drielanden buffet was prima verzorgd en erg lekker.
Het bedienend personeel was vriendelijk en zeer attent.

Reactie door Remko de Leeuw

Beste Leon

Wij hebben genoten van het feest. Ook de reacties van de genodigden, zelfs nu nog, zijn enkel positief. Net als ons was men zeer te spreken over de prachtige locatie en ambiance.
Ondanks de grote hoeveelheid jonge kinderen hebben wij enkel plezier en lol gezien en gehoord. Wel zou een vorm van toezicht bij het springkussen door de bediening op momenten wenselijk zijn geweest.

De bediening heeft prima werk verricht, ons gedurende het feest voldoende keren gevraagd of alles naar wens was en ervoor gezorgd dat alles soepel verliep.

Kleine kanttekening betrof het einde, toen het feest afgelopen was heeft men niet gevraagd hoe wij het feest hebben ervaren en of wij nog hulp nodig hadden.

Wij kijken met veel plezier en een mooie herinnering op deze dag terug.

Met vriendelijke groeten,

Remko de Leeuw

Reactie door Mark en Ramona

Aan het team van de stadbroekermolen,

Wij hebben mogen genieten van ons geweldige huwelijksfeest. Wij hebben zowel de middag als de avond op de stadbroekermolen doorgebracht en heel erg genoten van de sfeer, het eten, de gastvrijheid en de geweldige bediening! Het was helemaal zoals wij gehoopt hadden en zelfs nog meer dan dat. Ook hebben we veel complimenten gehad van onze gasten. De sfeer van de locatie en het walking dinner waren zeer goed in de smaak gevallen. DJ Ignace heeft onze avond helemaal compleet gemaakt met zijn muziek. Onze complimenten voor jullie als team, er werd ook goed gecommuniceerd en er werd goed geluisterd naar onze wensen ook als er op het laatste moment nog iets veranderd moest worden. Heel erg bedankt voor deze super dag en op naar het volgende feest!

Mark en Ramona