"DE STADBROEKERMOLEN"
Culinair Zalencentrum
Jacqueline Roufsweg 1
6136 VG  Sittard

Tel. (046) 420 08 81
info@stadbroekermolen.nl

www.stadbroekermolen.nl

 

Beleef,
   proef
      & geniet

Gastenboek

Hieronder vindt u reacties van onze gasten.
U kunt ook uw reactie in het formulier hieronder invullen.

Reactie door Annet Thewessen- Schrijen

Op Zaterdag 21 Oktober 2017 hebben wij mijn 50e verjaardag gevierd. Wat een feest en wat was alles goed verzorgd.
Het overtrof al mijn verwachtingen. Alle gasten spraken lovend over de lokatie en het eten was super. Alles top geregeld. Wij kijken terug op een super leuke, gezellig en goed verzorgde avond.

Bedankt voor alles, niks was teveel.

Groetjes, Annet, Pascal, Célina en Dominique Thewessen

Reactie door Marianne en Marty de Groot-van Espen

30 september 2017 was een fantastische dag. Wij zijn op die dag in het huwelijk getreden en hebben genoten van de dag, de gasten, de relaxte sfeer, het heerlijke eten en deze unieke locatie. Het feit dat we de Graanzaal konden gebruiken voor de huwelijksceremonie en de Molenzaal voor het feest was geweldig. Wat een prachtige uitstraling! Ook onze gasten hebben genoten en o.a de locatie, het eten en de verzorging gecomplimenteerd. Leon en zijn team zijn mede verantwoordelijk voor een onvergetelijke dag. Nogmaals onze hartelijke dank.

Groeten van Marianne en Marty de Groot-van Espen

Reactie door Rogier en Astrid Prevoo

Op 30 juli 2016 zijn wij op jullie locatie in het huwelijk getreden. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij de geweldige ambiance op deze mooie locatie. Wij hebben veel complimenten gekregen over onze speciale dag, omdat alles zo goed geregeld was. Onze gasten hebben zich zowel buiten alsook binnen prima kunnen vermaken. We zijn zeer te spreken over de flexibiliteit en inzet van de medewerkers. Zij hebben van dag één naar onze wensen geluisterd en zijn daar professioneel en enthousiast mee omgegaan. Hierdoor is onze dag ook echt op onze manier verlopen.

Bedankt voor alles!
Rogier en Astrid Prevoo

Reactie door Radharani

We zijn heel content over de verzorging van de receptie, dinerbuffet en feestavond bij de Stadbroekermolen. Onze bruiloft die 1 juli j.l. plaats heeft gevonden hebben we zowel binnen (zeer sfeervolle zaal met vintage touch) als buiten (prachtige grote tuin met fruitbomen en speeltoestellen inclusief terras en bij behoren) kunnen vieren. Dat was ook een van de doorslaggevende redenen om voor de locatie te kiezen. De informatie voorziening was zeer goed verzorgd door een uitgebreide brochure waarin alle mogelijkheden met prijzen stonden. Communicatie liep over het algemeen heel goed, de eigenaar van het pand luisterde naar voorkeuren en gaf tips mee waar nodig. Helaas werd de dag zelf opgevolgd door medewerkers in dienst die af en toe niet tot in puntjes ingelicht waren. Daar tegen over moet gezegd worden dat ze gastvrijheid op nr. 1 hadden staan waardoor iedere gast goed voorzien werd. Begrijpelijk is het dat een dergelijke zaal voor meerdere doeleinden gebruikt wordt, hierdoor was het voor ons niet mogelijk dan de avond ervoor 2.5 uur bezig te zijn met decoreren. Het eten verzorgd door catering Savelkoul was voortreffelijk, werkelijk tongstrelend, wanneer we kleine moeilijkheden doorheen de dag opmerkte werden deze opgepakt. We kunnen de sfeervolle Stadbroekermolen van harte aanbevelen, en niet te vergeten de prijs en kwaliteit verhouding was dik in orde!!!

Reactie door Bert Akkermans

Ik was j.l. zondag rondom en in de Stadbroekermolen om de
Tirolermiddag te bezoeken en hiervan te genieten...;
wat een schitterende accommodatie !!! ;
kun je echt zien hoe de gebouwen vroeger waren....,
voor een feestje en lekkere hapjes en snapjes zeer aan te bevelen.....

Reactie door Peter en Christa

Hallo team Savelkoul,

Dit was ons tweede feest bij jullie in de Stadsbroekermolen.
Ook nu hebben we weer veel lovende reacties gehad over de accommodatie en het heerlijke eten en zeer vriendelijk personeel.
De afspraken die jullie maken zijn duidelijk en komen jullie na.
Hebben we weer wat te vieren komen we zeker terug.

Met vriendelijke groeten,
Peter en Christa

Reactie door Lidie en Toine Hermans

Heren,

Wij zijn zeer tevreden over Uw accommodatie en dienstverlening.
Iedereen was enthousiast over de goede service en het uitstekende eten.
De hele ambiance was geweldig en men vond dat ik een zeer goede keuze had gemaakt.

Met vriendelijke groeten,

Lidie en Toine Hermans

Reactie door BBQ-vrienden uit Herten

BBQ-party van de BBQ vrienden

Beste Team,
Het was weer een overheerlijke BBQ, het weer was dan wel niet zo perfect, maar jullie mooie feestruimte in de Stadbroekermolen heeft veel goedgemaakt. Super service, perfect vlees!!

Groetjes de BBQ-vrienden uit Herten

Reactie door Kevin

Communiefeest Kevin – Stadbroekermolen

Lieve Stadbroekermolen,

Ik en mijn ouder willen ons hartelijk bedanken voor het leuke feest dat ik bij jullie heb gevierd voor mijn communie. Het was heel erg leuk, en mijn familie vond dat ook!! Het leukste vond ik het springkussen.
Groetjes Kevin

Reactie door Mevr. Theunissen

Communiefeest Melissa Theunissen – Stadbroekermolen

Hallo Savelkoul Team,
Graag willen wij ons bedanken voor het gelaagde communiefeest van onze dochter Melissa. Alles is echt supergoed verlopen en wij weten nu al dat wij het communiefeest van onze zoon ook weer bij de Stadbroekermolen zullen vieren. Nogmaals BEDANKT!!

MVG Mevr. Theunissen